i used to laugh at all

väldigt soft dag idag, hade först fotboll, sista gången nu. gick bra, även fast man retar sig på en viss person, hmmm undra vem? ^o) aja, fick glass efter också, mycket gott! sen blev det till skolan, satt där ett tag matte lärarn var försenad ^ så till slut kom hon, så fick vi reda på nationella och jag hade exremt högt VG, så jag kommer få MVG i slutbetyg, mycket nöjd :k och sen så kom pliktverket och prata om lumpen och så. är faktiskt gaanska sugen på det! ska iaf anmäla mig till en helg då man får prova på hur det är och så. låter faktiskt roligt! bara jag inte behöver göra något på vatten eller något med sprutor. haha, fick smaka lite mat därifrån också, var inte så tokigt faktiskt. men ah, så åkte jag hem, har kikat på "jakten på lycka" eller nå sånt, grymt fin film med will smith! och ikväll blire väl champions league finalen! vet inte vilka jag hejar på och så, men alltid roligt att kika (: men nu blire massa plugg. datakunskap och hälsa tills imrogn (y) puss!


what i'm going trough is hurtful

dagen igår tillbringades med lina, bilder kommer sen (y) mycket mysigt!

sitter nu i skolan och kompletterar upp datakunskapen, försöker så jag ska få MVG, har inte riktigt orken, men det måste göras nu, datorn ska in imorgno, så det är bara idag jag har tiden. PLUGG hela dagen, förutom avbrott för träningen, för den kan jag då inte missa säger jag ju. uppdt senare när jag kommer hem! puss

arboga ifk

kom precis hem från matchen, förlust med 2-1. men en bra match av oss. de andra haha, fyfan säger jag bara. har ont i magen för alla armbågar och deras jävla gnäll! fattar inte, bara en massa gnäll hela jävla tiden, man ska ha roligt när man spelar inte gnälla precis hela tiden. jovisst, domarn dömde kanske fel någon gång, men det gjorde han åt oss med, och gnäller vi? nej, sånt gillas inte.

men denna match kändes bättre iaf, tog en del bollar iaf. stolt! nu blire mat och dusch, sen ska jag somna tidigt, är sjukt trött.


nu är det gjort!

nu är det klart. var riktigt rädd där ett tag, såg enormt orange ut när det gått 45 min, men så när vi fick ur allt ut håret blev det bra till slut. här kommer en bild:



mycket nöjd!

blonda slingor!

sitter nu med massa klet i håret, och väntar på att klockan ska pipa. sen blir jag blond! eller tja, blonda slingor, hel blond hoppas jag verkligen itne jag blir. hatar det här, när man ska sitta och vänta, eftersom det nästan aldrig blir bra när jag gör något med mitt hår, så.. men jag hoppas  verkligen det blir  bra denna gången, det känns bra just nu. men ah, uppdt. senare hur det blev, lägger kanske in någon bild får se. ciao

'

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


let´s paaarty!

dagen blev bra till slut, fast haft en del i bakhuvet, men det löste sig kanske nu? ah, man vet ju aldrig. men aja, dagen började med att jag åkte ner och umgicks med lina och fisk ett tag, kikade på trumpetsvanen? eller vad den hette, haha grymt rolig ju, sedan så gick vi med fisk till tåget, sedan hem till linas mor och satt lite vid datorn, sedan åkte jag hem, stötte på amanda också på vägen, så stannade och prata med henne ett tag också, alltid trevligt! sedan hem, käka lite och sedan fix, så bar det av till lövhult och träffade ebba, så grymt söt hon är, längtar så grymt mycket tills hon är MIN! blev lite fika och så, sedan bar det av ner till elma. så kom alexandra efter ett tag, blev lite smoothie ioch så. sedan kilade vi till tessan, inte direkt många där då haha, men ah, kom massa andra folk och kvällen bestod av kortspel, badminton och en massa roligt. var då tvungen att åka hem runt halv 12, eftersom jag inte hade någon annan skjuts hem, och nu sitter jag här och kikar vänner. älskar det! sen blire sängen, puss och godnatt!

i'm an champion

precis vaknat, ska hjälpa mor med att måla ett bord snart. och ikväll? får se vad som händer. ska ut och springa/gå idag  iaf har jag bestämt, blev lite mycket godis och sådant igår tycker jag. och imrogn ska jag göra ljusa slingor! min far ska görat på mig, haha. han är grym på det faktskt, är lite orolig att det ska bli fult, förra gången jag skulle göra slingor blev jag helblond, och nejtack. det passade inte mig kan jag ju säga. men ah, får se resultatet imrogon (y) nu ska jag gå och göra någon nytta, ciao!


i'm just getting a little tired of this

kvällen började bra.
åkte in till etuna, gick på godisland
och sen till bion och köpte biljetter
sen blev det donken för lite käk
tillbaka till bion, och kika filmen,
sen upp till station och åka hem
nu sitter jag här i min ensamhet

love me, hate me, say what you want about me

ååååh, träningsvärk idag (y) speciellt när man går i trappor, och det kommer bara bli värre. ikväll när jag ska gå lite i etuna, yes! men det är skönt med det också, för då vet man att man har ansträngt sig.

sitter här nu, precis käkat frukost. kvart i 5 ska jag och min bror åka in till etuna och gå på bio, kanske inte en bio som jag hade valt, men har man lovat så har man, kommer hem med 9 tåget. sen får vi se vad som händer :) puss!

take this life

vilken träning! hade niklas som tränare, och det är nog den värsta träningen på väldigt länge, jag tror att han älskar att se folk lida. grodhopp hela tiden, kan knappt gå nu! detta kommer kännas av imrogon säger jag bara, men det var skönt också. väckte minnen från valskog tiden..

sitter nu och kikar på "you, me and dupree", as bra film ;) haha, sett den förut, men iaf. precis käkat också, blev grillat (y) finns knappt nå godare. och imorgon blire bio med min bror, som han fick i födelsedagspresent. lovade att ta med honom på "natt på museet 2", så imorgon blir det av. blir donken också, måste passa på liksom! och lördag? ja, då får man se vad som händer. hoppas på något iaf. gonatt!

do you really know me

sitter nu och väntar på att klockan ska bli 6 så jag kan åka till träningen. dagen har vart ganska värdelös, har städat lite och så. men inget mer.. nu ska jag ner till strängbetong och träna, igentligen har vi ingen träning idag, men dom som vill träna, vi tänkte köra ändå.  vi blir nog 8 st tror jag haha, helt otroligt.

Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it real?
Did I dream it?
Will I wake from this pain

älskar låten! lyssnar på den 24/7. puss!

do you know your enemy

ja, nu har jag kört bilen. inte alls lik colten kan jag ju säga, pedalerna sitter helt cp, och växlingen är inte alls samma, bilen är mycket större också ;o men ah, jag får väl vänja mig bara, antar jag.

var ute och sprang 2,5 nyss, och sen mat. och nu sitter jag här igen.. och har trååkigt! får väl kika oth <3 eller nå

see me as i really am

kom precis hem, dagen har vart skön i skolan. fotboll hela dagen, kan det bli bättre? (y) men ah, det gick ju inte så bra för oss, men det är inte sååå konstigt kanske. haha, när jag kom hem hade far min fått hem nya bilen! gryymt snygg, vet inte om jag vågar köra den riktigt (a) lite större än min lilla colt kan jag ju säga. men ah, det ska nog gå. ska köra lite ikväll tror jag, uppdt. senare om hur det gick.. haha, det ska nog gå kanon. och så fick jag hem brev från pliktverket också, funderar starkt på att kanske testa på lumpen. man vet ju aldrig hur långt man kommer, men kul att testa liksom! har ett tag kvar att tänka på det så.

now it's my time

det var ju paintboll med klassen idag ju! var kanon kul faktiskt, vart inte träffad en enda gång, men tror nog att jag träffade andra iaf :k haha, är lite små feg av mig så. här kommer lite bilder :)









myycket trevligt var det <3

and all i can do is just try

sitter i skolan och pluggar. jag HATAR att plugga nu för tiden, har blivit så jävla lat så det finns inte. och har en del kvar innan skolavslutningen som jag ska försöka höja mitt betyg i. engelska och hälsa just nu. sitter själv just nu, men har min musik i öronen iaf,

 http://www.youtube.com/watch?v=gb4QLMfOJTg

så sjukt bra låt. hörlurar i, hög volym och så blundar man, jag ryser!

is it over?

ja, matchen då. jag tyckte att laget spelade bra, men en del misstag kom, förlorade med 2-0. och jag fattar inte hur det kan gå så jävla dåligt för mig, jag tycker att det går bra på träningarna, men så kommer matcherna, och då går det åt helvete. måste skärpa mig om det. nästa match tar vi det flickor, vi måste! är så trött på att förlora nu.. 

           

i'm in love with a fairytale

eurovision igår hos ida, blev tacos och mycket mys (y) och noorge vann! kanon bra enligt mig, haha, älskar alexander, han som sjöng, så jävla söt! och för sverige gick det ju.. som det brukar. slutade 21:a plats va? inte så bra kanske. men det var en hel del låtar som var riktigt bra tyckte jag. jag vet, jag är lite kär i melodifestivalen, men det har jag alltid vart så (a)

och nu blire en sväng ner till kungsör ska hämta alla sakerna jag glömde i fredags, och sen blir det att ta hem min älskade moppe också. usch ja. och sedan kl 3 blire in till arboga för match! inte riktigt peppad än, men det kommer.

/ j.g

eurovision song contest

ja, och idag mår man ju som man förtjänar. men trevligt var det hos amanda igår tyckte jag nog ;) tack för kvällen!

blir att kika eurovision hos ida ikväll, blir mat och myys med mina flickor <3 alltid trevligt! så kommer mor och hämtar ikväll, för match imrogno, och då måste jag vara pigg och peppad! för nu jävlar måste vi vinna tjejer! det blir bara ett kort inlägg idag ;)

/ j.g

and this is like nothing

träningen igår var hel lugn, det var bara en rolig träning typ, det enda ansträngande var typ joggingturen från runevallen till strängbetong. sen var det lite lugnt, och ida körde lite fotbolls brännboll. det gick ju sådär, det var en massa som fuskade! haha, men ah, vi vann nog så :k sen blev det straff turnering! gick faktiskt ganska bra (: gjorde nog en 4-5 mål på Cuba, så jävla skönt. sen blev det dusch på runevallen och sen hem.

och nu sitter jag och ska plugga lite spanksa , har prov i eftermiddag! och har inte pluggat något alls, kommer ju gå åt helvete. men ah, ska väl kolla igenom nu.

och IKVÄLL! oh det kommer bli såå roligt! hoppas jag på iaf :) uppdt. senare. puss!


i klassrummet..

det känns som om jag bara uppdaterar när jag är i skolan, haha lite komiskt tycker jag. men ah, orkar inte göra något på lektionerna, så då gör man allt annat man inte ska göra. lika bra det, orkar aldrig uppdatera hemma så ..

hade ultimate freesbe idag, var ganska roligt tycker jag, mitt lag vann! haha, sen gick vi tjejer och skulle ha freesbe golf i skogen, men vi satt och lekte bara, ingen som vet att vi itne gjorde det vi skulle (a) och sen sprang jag och sofia 2,5:an, mycket skönt! och nu sitter vi här och ska söka fakta om Canada på engelska. hm, inte det roligaste precis. men aja, sen så är det träning! på strängbetong, kanon roligt. är nog inte hemma förrän halv 9-9. och då äre Eurovision, semi final. haha, de flesta låtar är ju så otroligt dåliga så man bara skrattar åt dom.

imorgon, imorgon, imorgon (y)

/ j.g

på fredag, på fredag (y)

dagen började lite smått med nationella prov i matte, och sen blev det matte efter också, liksom matte hela dagen, hur kul äre? nej, inte alls. utan jag, bettan och mickis hade lite små kul med tejpen, sätter in en bild så får ni se! sjukt kul. sen blev det bara hem, käka något, och sen till etuna igen. en timme bodypump! grymt jobbigt, men det är så grymt skönt efteråt. och eftersom fotbollen vart inställd idag, kändes det bra att få lite träning.



och imorgon så ska vi ha freesbe golf, haah. sämst på freesbe! ska nog ta en skön liten joggingrunda, som helena skulle ha sagt.

/ j.g

where do you go when you're lonely?

sitter just nu i grupprum med bettis, jobbar med datakunskap. ett ganska stort projekt som ska in, är nästan klar med G-delen just nu iaf. men är så grymt hungrig, och det är liksom nästan 3 timmar kvar tills vi ska äta :( men aja, man får väl klara sig.

och gårdagen blev mycket lyckad! var först hem till elma, fick lite glass och så kika vi oth, försökte få bort hennes jävla P på tv rutan, men nej, det blev bara värre kan jag ju säga. haha. så åkte jag runt 10 över 6. upp till musikalen och stog där ett tag innan vi fick komma in. men ah, den var ganska bra faktiskt, bättre än våran iaf, tur det (y) sen blev det hem och skulle igentligen plugga, men orkade inte det då.. så provade lite olika kläder tills fredag istället, hih. vet ju inte vad jag ska ha på mig, grymt svårt att välja! :o

och idag, träning efter skolan. hah, hoppas den går bättre än fiasko matchen isöndas.. men det hoppas jag ju verkligen.

/ j.g

let's start over

FICK PRECIS REDA PÅ ATT JAG FÅTT MVG PÅ PSYKOLOGIN :D :D

och snart ska jag ha sista engelska nationella provet, ska bli väldigt skönt att det äntligen är över. blir muntliga med lina, lis och mig. ganska skönt att det bara är dom man känner. och efter skolan ska jag gå och kika på något litet till elma, för ska dit på fika idag, för hon fyllde ju år igår! och man kan ju inte komma helt tomhänt då liksom, men har typ inga pengar heller ;o och efter fikat så ska jag, sofia och lis på musikalen! hoppas den är bättre än våran iaf (y) haha, och sen blire väl lite plugg hemma. tråkigt nog..

/ j.g


jag vet vad som måste göras, men ändå sitter jag kvar här

godmorgon!

det är helt otroligt, jag kan inte sova länge längre. jag vaknar typ vid 8, och så ligger jag bara och drar mig. förut kunde jag sova till en halv 12! fattar inte ritkigt ;s men ah, vaknade upp till fint väder idag iaf, det tackar vi för (y)

för idag är det MATCH, nu ska vi vinna tjejer! taaggar satan.

'

GRATTIS ELMA PÅ DIN 18-ÅRSDAG! :D
hoppas du får en kanon bra dag!

dream on, dream on, dream on

ja, gårdagen spenderades först i skolan med matte. hur tråkigt som helst, repetition till nationella.. sen blev det spanska. också repetition till prov, sedan tacobuffé! grymt gott, efter maten gick jag och sofia till monkeys och jag provade ett par shorts, de var grymt snygga, men inte lika snygga på. men vi hade väldigt kul i provrummet iaf, första gången jag är där, haha, samma för sofia. och sen blev det hem och käka något. åkte in till tuna park, köpte först skor. och sedan så inne på tuna park så köpte jag nya fotbollsskor, ganska så välbehövligt. mina gamla skor är ganska slitna. sen blev det coop och efter det åkte vi hem. köpte pizza på vägen. hann hem till ungefär hälften av första perioden på hockeyn. åt och kikade på det. så kom robin efter andra perioden. men sverige spelade så dåligt, att vi kikade på oth ist, så grymt mycket bättre! kika på det ett tag, och så gjorde sverige ett mål, så var man ju tvungen att kika klart. haha, men så blev det oth igen. runt halv tolv åkte han nog hem, så satt jag ett tag vid datorn och sen blev det sängen.

och idag? ja, blir väl att kika handboll iaf. annars vet jag inte vad jag ska göra ;s

men ah, puss och hej på er!

visst finns det dagar

dagens outfit:



bettan fixa mitt hår (:


*

du håller mig kvar i något jag trodde jag hade lämnat ..


it feels so empty without me

ja, uppdt. är ju inte på topp just nu. har inte haft tid riktigt, men nu så. denna vecka i skolan har vart ganska tråkig. hade ingen idrott i måndags, utan har typ setat och lyssnat på en massa gubbar och sattit upp tält, och haft el, liksom el på ett hälsa och idrotts program? iaf, ganska tråkigt. idag, onsdag, har vi iaf haft fotboll, grymt rolig tyckte jag den var. och nu så håller man på med vg och mvg uppgifter. ska försöka få lite mer än bara g på denna kursen. men ah, får se hur det går. dessa uppgifter som vi fått verkar inte vara de enklaste direkt. och så hade jag ju träning igår, det gick kanon bra, fick lite ont i knät bara men annars ingenting. det var jag, carro och ida, och sen våra två tränare mot andra 6 st. och vi vann med 3-1. haha, hur roligt som helst. och sen på hemvägen så fick vi vänta på cuba som skulle sälja eller vad de nu var. och då fick vi, ida, matilda och jag. tre plastsvärd. haha, hade riktigt roligt med dom! attackerade cuba lite grann, och sen blev det stefan. haha, lite små töntigt jag vet, men det var iaf kul (y) men aja, nu ska jag plugga vidare med detta. ikväll händer ingenting. ska bara ta det lugnt! och helgen, ja då får vi se vad som händer, man vet aldrig hur det blir ^ aja, pusstjao!

i'm all out of fait

ja, helgen blev ju väldigt lyckad. hemma bara i fredags med mina kusiner, och kalas hos emelie igår. tårta, kubb, singstar. en mycket bra kväll. kom hem runt halv 1 kanske. sen blev det bara att sova. och idag, har jag kikat systers match också. julia gjorde hela 2 mål, och de vann med 5-2 tror jag! träffade amanda där nere också, så satt och pratade om en massa, mycket trevligt! och så har jag övningskört en hel del idag också, hur roligt som helst. jag älskar det bara. och nu blire grillat och sen dusch, för skola imrogn (y)

i am waiting here by the phone

ja, valborg. det blev ju absolut inte vad jag tänkt mig. ganska besviken faktiskt, taggat inför den hela veckan, och så blev det som det blev. kvällen blev ganska tidig för min och fias del. var för kallt och så. vi kom på att det faktiskt inte är sommar ännu, bara för det är varmt på dagen, så är det gaanska kallt på kvällen ändå. haha. usch vad kallt det var! och våra fötter, aldrig haft så ont!

och idag, kusinerna är här, ska väl umgås något med dom. och sen ska jag soola lite! sen kl 4 är det träning, äntligen! hoppas det går bra. och sen hem, så får jag se vad kvällen bjuder på. ciao

RSS 2.0